Seharian Tak berTENET..


Salam semua...

Selamat pg yg ceria bt semua...rindunye la kt korang semua, muahahaha padahal baru le 1hr ek tak tenet,heheheheh..sori le ye, smlm Lin agak kebizian sikit, dek kerana cuma beberapa hr saje lg nk menyambut pose, so smlm Lin menjemput kawan2 Lepak Lin semua dtg ke rumah menjamu mee kari kt rumah Lin smlm, lgpun kira turn la kan, rumah yg lain2 semua dh jemput makan, so apasalahnya kali ni Lin bt sebagai penutup bulan Sya'aban sebelum menjelma bulan Ramadhan, mudah2 han rezki bertambah hendaknya..
Takde apa yg istimewa, sekadar mee kari saje yg dpt di jamu, tp dlm last minit pun teringat kt Muffin Eyna tu, saje nk promote kt kawan2, walaupun sampai lmbt tp semua kata sedap Eyna uii, nnti derang nk order..hehehehe.
*Terima kasih bt Yatie, Midah, Aida, Milah, Izan & Sarah kerna sudi dtg yek..





P/S: Semuga segala dosa dn kesilapan sepanjang kita bersama dpt di hapuskan sebelum dtgnye bulan yg mulia, bulan Ramadhan Al-Mubarak...aminnn


6 comments:

  1. Mee lari penutup Syabaan. Rasanya mulai 1 Ramadan dah mula menjenguk pasar2 ramadan ni..... :D

    ReplyDelete
  2. sodapnyo mee kari tu...

    yus makan megi kari je nie...
    nanti jemput arr yus bila masak mee tu lagi yer..

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan utk sis lin sekeluarga.. semoga Ramadhan kali ini lebih bermaknak buat kita.. dah setahun ek kita kenal melalui blog ni..

    ReplyDelete
  4. x smpt bertenet sbb ada tetamu ya.. bz berkelahi dgn periuk belanga.

    ReplyDelete
  5. kak makan mi kari tak ajak saya jugak......erm...terase nak makan mi kari jugak leee

    ReplyDelete
  6. uiiii...makan mee kari x ajak ni...teringat kat laksa johor la...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..