Selamat Sampai...

8/13/2009 07:44:00 AM

Salam semua...

Akhirnya selamat sampai barang2 yg Lin kirim dgn kawan tu,hehehe..kawan yg sorg ni mmg kira kaki melancong dan melencong le, mana2 tempat semua dia dh sampai, org bujang le katakan, senang nk bwk diri, duit dia kan? ada aku kisah? hehehe...
So mggu2 yg dh terlepas, kawan ni nk ke Langkawi, so Lin bgtau nk kirim brg kt dia, kawan kata kalau jumpa la ye, so akhirnya kawan dpt jgk cr brg tu,hehehe thankx ya...yg bestnye dpt minyak gamat dn minyak bam tu kawan bg, tp rumah Lin ni klu tang minyak gamat tu, semua nye mmg alergik dgn baunya, ntah le, kucing Lin pun boleh lari bila nmpk minyak gamat tu,miahahahaha..
Apa2 pun mmg i like pepel you, pandai kawan pilih yek,miahahaha...thankx ye! bt susah2 jek... :p ...




P/S: Program hujung tahun ke Langkawi masih dlm perancangan, insya'allah...


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. langkawi mmg terkenal ngan produk gamat.. kalo saya ke langkawi pon, ramai member kirim suh belikan..

    ReplyDelete
  2. nak g langkawi...x pun lg walaupun dok dekat jew...

    ReplyDelete
  3. nak g langkawi gak laa satu hari nanti
    huhu

    ReplyDelete
  4. nak g langkawi gak laa satu hari nanti
    huhu

    ReplyDelete
  5. kawan kak lin smua best2 ye

    ReplyDelete
  6. Jom kita ke Langkawi hujung tahun ni.Harap2 masa tu dah reda H1n1 ni.

    ReplyDelete
  7. Jom kita ke Langkawi hujung tahun ni.Harap2 masa tu dah reda H1n1 ni.

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.