Skodeng Skodeng!!!

Salam semua...

Ishhh pening2 fikir nak masak apa kan? takkan rendang ayam je? adeiii bikin otak biol jdnye,ermmmm..
Ok la sambil2 memikir ni, ni saje nk update lg bg fresh otak, cite ni cite smlm mlm lepas berbuka, masa tu Lin dok cuci baju kt belakang, kjp2 dngr anak2 Lin gelak, jap2 dngr gaduh2, apa jgk le yg derang bt ni kan? bila jerit, dia kata tak de apa, dia ckp dia, dia ckp dia, tu je la keje nye, so diam2 smlm Lin jengah skodeng dr belakang, ooo berebut main game, maklum la, dh ada wireless, laptop pun kt dapo dh tu, hahahahaha yg si dak Naz tu plk, malas nk bwk turun laptop dia, dia guna Lin nye, dh berebut semua, sabauuu je aku tau!!!
Ha mlm ni bt le lgik ye, ada makan pinggan kang....arghhhhh




P/S: Korang masak apa ek? ishhh gi bazar best gak ni ek..miahahahahahha


3 comments:

  1. rindu kat mak hazz bila pikir pasal makan sedap2 ni...huhu

    ReplyDelete
  2. wah syok ler diorg main game kat dapur...hiksss

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..