Telah DiKosongkan..

8/04/2009 06:04:00 PM

Salam semua...

Nak bt cmne, kita ikut aje la, tp kan brg2 tu nk letak mana ek? ermmmm
Tingkat rak kaca ini yg skrg gah berdiri dr bwh ke atas ni akan di robohkan dan akan di gantikan dgn dinding kaca batu,ntah apa ke namanye ntah..gitu le idea perunding tu..hu hu hu.
So tunggu dan lihat aje la hasilnya nnti yek..makanya, bertambah lepak la bulan pose ni dok mengemas habuk dan debu batu dan simen kt uma ni..huwaaaa dh tak boleh nk bayangkan, depan belakang,tepi..hu hu hu hu..



P/S: Ada sesiapa sukerelawan nk jd 'bibik' Lin? muahahahaha


You Might Also Like

6 Orang Komen

  1. Tak apa yang penting rumah makin lawa... :)

    ReplyDelete
  2. elehhh..ni dok cari alasan nak monteng pose ye.... huahuahua

    ReplyDelete
  3. jgn tak siap sblom hari raya udah ler.. :D

    semangat raya tahun ni sbb deco baru kan.. :)

    ReplyDelete
  4. saya nak jadi bibik kakak..sebab bole makan free..kakak masak!!!

    ReplyDelete
  5. renovate rumah ye? bestnya kemas mengemas ni....hobi akak tu tp setahun sekali le...haha...

    lin....kt johor tkde mslh gula ye?
    sabah ni problem la.

    ReplyDelete
  6. abuk boleh kasi vacumm lin...

    apa yang penting..kerjasama... upss.. apa yang penting rumah lawa raya ni...

    :-)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.