Ucapan Orang Sakit..

8/13/2009 06:43:00 AM

Salam semua...

Selamat pg semua, ha hrni awal2 pg lg Lin dh bngun siap2 kan sarapan utk anak,Naz..coz hrni dia akan hadapi percubaan PMR, ye la bg semangat kan, "Semuga berjaya ye Nak"..
Ha ni cite smlm, bngun pg smlm anak Lin,Amat kata dia x sedap bdn, ishh risau gak la, panas bdn dia pg smlm, so Lin bwk gi klinik bt checkup, tp alhamdulilah bkn le demam menular tu, demam biase2 je, pssttt nak tau cite? sebenarnya demam terperanjat, terperanjat dgn cicak,muahahahahahah...
Kerana demam x kebah lg so mlm smlm x dpt la nk ke rumah Kasawari nk melawat anak dia,Aiman tu, skli nk sampaikan present hadiah kt bufday boy tu,Ammar..
Tp ni ada ucapan dr Amat utk Ammar...
"Selamat hari jadi Ammar, kita doakan awak sihat dan bertambah besar ye, kita demam sbb tu x dpt nk gi uma awak, mak kita tak bg, sbb takut nnti berjangkit dgn awak dan abg awak, nnti kita dh sihat, kita jumpa bg awak hadiah ye, Aiman, awak cepat baik ye, nnti kita lawan Naruto lagi"..




P/S: Bln menjaga kesihatan bt kita semua, makan lah bawang putih lebih bg menguatkan imun dlm bdn..hu hu hu..


You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. semoga putera kamu berjaya dalam menjawab peperiksaan yerr..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.