Akhirnye Bertemu Jugak...




Salam semua...

Masih dlm mood Fastbreak lg ok..hehehehe..cuma mlm ni saja nk bt en3 perjumpaan last minit dgn blogger tersohor paling lama dlm dunia berblogging, sapa lg kalau bkn CEO Masviona.com ni...sepasang suami isteri yg begitu romantik sangat2..tak caya? korang tgk kt blog dia..hehehehehe..
Mlm tu setelah selesai semua, Lin, Retna, Shai menunggu mereka dtg kt Bora Ombak tu, tp tak dpt la nk lepak ngeteh lama2, sbb kami ada agenda lain, yg penting hajat nk jumpa di perkenankan, siap sempat belek dn membeli brooch lg tau, walaupun dlm keadaan gelap kt park kereta tu..hehehehe...
Thankx to MV & PS yek..sempat meluangkan masa bertemu dgn kami semua...ada rezki, ada umur kita jumpa lagi, thankx jugak dift tu, cantikk sngt2..i like pepel!!!
*sori gambo cilok dr shai, tggu gambar dr Masviona ok..heheh



P/S: Mmg terkejut, lain dr yg di lihat dlm blog si Masviona tu, cantik lg kt luar..hehehe


5 comments:

  1. alamai aiiii sogan nih....besar kemaluan nih....ahaksss...kena puji² terlebih nih...ahaksss

    sis sy pun terkejut bila nmpk sis kat luar coz sis sungguhhhh nmpk lagi cun vogue the vass lah kat luar n jugak slim gilerr....sriyes tak tipu nih tau!!!!

    neway syok jupe sis even sekejapan cuma nnti kita jupe lagi...sy nak rasa laksa johor sis tau...hiksss

    ReplyDelete
  2. wahhh.. dapat hadiah lagikk.. cantiknyerr.. huhu!

    ReplyDelete
  3. beshnya...bila sis mau membelanja mimie utk fasbreak..hehe..

    ReplyDelete
  4. Seronok juga kalau dapat berjumpa dengan blogger blogger ya

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..