Edisi K.L Fastbreak 09..




Salam semua...

Wah rindunye dgn korang semua, hehehehe sampai dh bengkak jari ni tak dok klik2 ni,miahahahahaha, so cmne hrni? pose ka? masuk hrni dh 16 hari yek kita berpose, aduii lagu raya sana sini berkumandang, lin baru je sampai td dlm kul 2pm, bertolaj jam 10.45am...hu hu hu..
Ok nak cite pasal Fastbreak MsjBox 09 smlm, alhamdulilah semuanya berjalan lancar, meriah dn happening, semua sporting2 giloss..seperti yg tertulis, kedatangan semua nye boleh di katakan ramai jgk, termasuk celebriti Rosnah Mat Aris serta suami dan anaknya, ala ada sikit bisnes la..hehehehe
Lin bersama Amat, mmg menginap di rumah Retna, so dtg bersama la, Kika & suami juga Dayah bersama kawan org per-1 yg muncul, selepas penganjur, di susuri Lin, Retna, Jun, Carneyz & ibunya, Kak Norz dn anak2 nya, kemudian Jocko dan Family, disusuli Dilla dn Sodep serta anak2 nya, berserta celebriti kak Rosnah bersama suami dn anaknye ..apalagi seisi bergambo peluk cium bermula..hehehe.
Menu dn juadah semuanya sedap2 belaka, ala2 masakan Indonesia gitu, kira ok le, edisi berborak2 bergossip2 dn sembang sumbing rancak bermula, selesai semuanya, dlm pkl 8pm lebih seisi perpisahan pulak tiba, peluk cium dan bergambar adalah wajib ok..kekekeke...
Masing2 membawa haluan, tp kita org ni, bergambar sakan lagi pulak di luar, bila dh alang2 kt KL, kebetulan kak CT&CM x join so kitaorg cadang nk ke rumahnye selepas tu, so Dilla, Sodep dan Jun gerak dulu ke sana, sementara Lin, Retna, dan Shai menunggu kedatangan Masviona & Prebetsapu yg mmg Lin berjanji nak jumpa mereka..
So nnti kan en3 yg berikutnya yek...mau ke bazar Ramadhan jap..kekekeke.




P/S: Dek kerana takde camera kan, hu hu hu semuanya gambar cilok2 belaka..korang layannnnzzz...


3 comments:

  1. tak puas nk beramas mesra ngan sumer org semalam.. maybe keadaan dan suasana suram wat takde mood nak ramas2 kan ehehhe

    ReplyDelete
  2. weii ko pasan x, dagu si nini tu dh soper ako jer.. muahaha... cute kan.. :-D

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..