Fastbreak Update-1



Nk lihat gambar penuh SINI


Salam semua...

Sekali lg alhamdulilah semuanya berjalan lancar dan happening, bergegarrr mmg rabakkk sehhh tp kawaiiiiieeee..hahahahaha
Ok, maaf la semua, lmbt nk mengupdate cite2 dn gambo2 waktu mjli
s berbuka puasa hrtu, masing2 kebizian kan? heheheh,..
Tp tanpa menghampakan semua yg menunggu, Lin upload kan gambo2
bersama tetamu2 yg hadir waktu tu...
Cuma apsal lak gambo dgn Kak Linn dan Sis Indra tu leh x clear lak...ermmmm..



Ermm sapa tak kenal ni, hehehe Boss Msjbox..Jun & isteri,Carneyz..mmg cun sehhh Carneyz mlm tu dgn dress tu...chaiyokkk!!!


Yg ni bersama Retna, Carneyz, Kak Linn, dan anak Lin, Naz dan Yana..gerekkk sehhh korang, jd perhatian..hahahahha

Ehem...bt per-1 kali nya, si Kasawari dan isteri, Linda dan anak2 dtg lambat dlm satu2 majlis, klu tak derang ni la paling awal skli...tersangkut dgn jem jalanraya..

Hehehe...korang ni mesti nak pose dgn makanan kan?hahahah yg kiri skli tu hubby Lin, Abg Ross, Retna, Yana, dan Shai..

Tabik spring kt derang ni, dlm sepi berblogging, tp ZamTADC dan isteri, tetap hadir memunculkan diri, tahankx ya, dan juga Dilla(Bondarock) ko mmg rockk beb!!!

Haa yg ni mmg rabakkkk sehhh, jauh dtg dr seberang, Singapura, hehehe family hepi go lucky...dr kiri,Matox,2org tu anak dara sis Moralle,Nad's,dan sis Moralle yg dh kurus murus bdn dia...mmg mama vouge you tau!!!..jelessss i.

Bersama Sis Moralle & hubbynye...hepi couple..roamantik gitusss..love you..thankx 4 coming k.

Yg ni tetamu special bt hrtu, sbb mmg bkn ahli MsjBox, dan juga bt per-1 kalinya, Family Yus ni col dan sms Lin nk join skli, mmg sporting habis la derang ni, maff ye Yus kalu agak riuh,hehehhe mmg klu dh jumpa semua rabakkk giler mulut...muahahahaha..

Kawaiiieee...heheheh adeii mcm2 trademark pose mlm tu, kali ni bergambo dgn Kandryx, sian dia, dtg agak lewat so byk le dia terlepas gelak tawa kitaorg ni...x pe Kandryx, you dtg pun dh kira baikk tau, thn depan kita enjoy lg, jgn lupa 10.10 nnti k..hehehehehe..


Alamak...(gambo tengah) tak nampak lak gambo sis Indra ni(Pearl), hu hu hu, tp takpe la, nnti Lin cilok kt sapa2 lak.. walaupun bru per-1 kali berjumpa tp kita mesra kan..hehehehe kawaieee...dia le yg ajo ni...hahahahah


Yo yo..hero2 dan terselit sorg heroin tu..hehehe..ini lah yg membtkan riuh rendah suasan dgn sore2 mereka ni...Amat, Irfan, Aiman, Iman, Aiman dan Irah..apa yg penting?? Kerjasama!!!! heheheheh..



P/S: Byk lg gambo2 menarik, tggu Lin upload kt picasa ok...dn juga en3 yg ke-2...hehehe


26 comments:

  1. knapa an x de dlm gamba neh :( lin saja je tau. x amik gamba an pum. sobsob

    ReplyDelete
  2. Sis Lin, kira gambar kita berdua ni "mahal" sekali ye...Limited edition siapa yang ada tu...wakakkakakakah

    have a great iftar!

    P

    ReplyDelete
  3. valium medication diazepam 5 mg vs xanax - valium induced depression

    ReplyDelete
  4. generic valium valium 5 mg y alcohol - buy valium no prescription

    ReplyDelete
  5. ambien pill ambien and alcohol overdose - prevent sleepwalking ambien

    ReplyDelete
  6. xanax without prescription eating kill xanax high - pass drug test xanax 24 hours

    ReplyDelete
  7. buy diazepam diazepam insomnia dosage - buy diazepam online from u.k

    ReplyDelete
  8. order valium teva generic valium - valium street drug effects

    ReplyDelete
  9. alprazolam xanax schedule - get prescribed xanax online

    ReplyDelete
  10. diazepam 10 mg buy diazepam usa 10mg - diazepam alcohol withdrawal protocol

    ReplyDelete
  11. buy xanax online no prescription xanax overdose canine - type high xanax

    ReplyDelete
  12. lorazepam without prescription ativan for alcohol withdrawal dosage - ativan online no prescription canada

    ReplyDelete
  13. ativan online ativan sleep addiction - best place buy ativan

    ReplyDelete
  14. buy diazepam online diazepam drug test results - diazepam generic drug

    ReplyDelete
  15. order xanax no prescription side effects xanax vicodin - order xanax forum

    ReplyDelete
  16. ambien sleep ambien yahoo - ambien walrus comics

    ReplyDelete
  17. soma online buy somatropin in the u.s - soma drug forms

    ReplyDelete
  18. soma pain carisoprodol 350 mg info - soma 350 mg recreational use

    ReplyDelete
  19. ambien price can fail drug test ambien - half 10mg ambien

    ReplyDelete
  20. soma online carisoprodol 350 mg dosage - can get high carisoprodol

    ReplyDelete
  21. ambien zolpidem zolpidem versus ambien - order ambien online canada

    ReplyDelete
  22. buy valium online quando si usa valium - diazepam valium vs clonazepam

    ReplyDelete
  23. buy ambien online overnight half life ambien 10mg - duration of ambien withdrawal

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..