Janji Sampai..Off 2Hari..

9/04/2009 08:00:00 PM

Salam semua...

Pheww baru ni dpt tenet, tghri td tup2 mamposs line TM ni, lampu DSL tu blink2, sakit jiwa di btnye, dkt 10x col TM, bru dia dtg repair, rupanye kt port dia tu ada kesilapan teknikal..adeiiiii
Ok nak bgtau ni, esok pg2 lg kul 8am Lin dgn anak Lin,Amat, bertolak ke KL utk Mjlis Berbuka Puasa MsjBox tu, so 2hr Lin akan offline okay..hu hu hu..
Tu la, lain yg di plan lain yg jd, asalnye nak naik flight tup2 hubby tiket tak booking lagi, ni hubby dh kt Melaka, huwaaaaaaaaa nasib baik ada tiket bas lagi utk esok, apalagi nak merasa gak naik itu Konsortium Executive Coach, 1st class lg..muahahahah tiket? ala cuma rm62 utk 2org..ok le tu..byk save dr naik flight tu..hahahahaha..
Bila nak blk tu, sggh lihat2 kt Bazar Hari Raya Larkin Central tu, fuuhhh dh mcm2 dh kuih muih, biskut miskut, tempeyek menyek, sana sini le penuh..
Yg sedih tu..huhuhu bila dengar lagu Raya..adeii mmg tak leh tahan ler...huwaaaaa
*kalau Kasawari ikut lg happening kan?ermmm


P/S: Rindu kt korang semua..lama tak gather2...muahchhhhhsss.


You Might Also Like

3 Comments

  1. sis.. masuk blog kita lagikk haru yerr.. tetiba dah lagu rayerr kan.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat bergathering lin.. :)

    takecare.

    ReplyDelete
  3. mcm abg sabar jer duk kat meja tu.. he he.

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com