Wednesday, September 02, 2009

Kuih Pilihan 12 Ramadhan..

Salam semua...

Blurppp amboii kakak2, abang2, makcik2, pakcik2 dan atok2 tu, bkn main tersandar lg yek kekonyangan...hahahahha baik2 kang terus tertido tak sedar diri, lupa niat puasa lak..miahahahaha..
Ok hrni seperti yg di war2 kan, mmg kemalasan melanda le, lgpun hubby takde ni, anak2 makan pun simple jek, ada kuih, ada air, cukup ler..so ptg td Lin gi Bazar Ramadhan Tmn Perling, klu kesana mesti ke kedai kakak talam tu,hehehe..kuih dia mcm2 ada, semua jenis kuih talam berkotak, berjenis2 talam dn bingka bakar ada..dok pening kepala klu nk pilih, semua nak ler...
Tp setelah di belek dn di cabut undi dgn anak tekak, maka dgn kata sepakat membawa berkat, Lin memilih 'Kuih Talam Cendol' sebagai pilihan utk 12 Ramadhan hrni..hehehehhe..sodappppp..
Esok dh set dlm kepala otak ni, nak goreng mee hoon bt balasan pulang mgkuk jiran2..hehehehehe



P/S: Ermmm tgh frust ni, lagu Alex 1 Malaysia HotFm tu tak menang...hampehhh!!!


3 comments:

  1. hihihi...tp best jugak lagu audi mok tu...wakaka...saje nk kasik sakit hati..hhiii...akak kuih tu ada lg tak..ahaks..

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan akak lin ittewww..

    ReplyDelete
  3. talam kat JB semua nya sedap2 kan lin... teringat talam kat Taman Suria tu. Bila balik JB harus ku terjah nanti huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..