Kunjung Balas Raya Ke-6

Salam semua...

Waduh2 capek gua ni..hehehehehe
Baru sampai ni, mandi2 kemas terus dok update dan berkebun sat, miahahaha td tghri ke Simpang Renggam hantar rombongan bertunang, blk dr sana terus ke Taman Scientex beraya ke rumah kawan Hubby, ingat nak ke rumah Kasawari tp dia bz ada tetamu dtg, apa2 pun temujanji nya esok jgn di lupa ya..hehehehehe
Ok mlm smlm janjinya ada 4 family mau dtg ke rumah Lin, Family Intan, family jiran tetangga, family Eyna dan juga family jiran Intan, tp kerana Eyna baru je blk dr hospital, so derang tak jd le join skli, yg family jiran tu, ada tetamu dtg kt rumah, so family Intan dan Sal jiran Intan je yg bertandang...terima kasih la sudi dtg, dok borak2 lupa bergambar kan, nsb ada gambar yg ni, itupun tak ready ye Intan..muahahahahaha..



P/S: Sukeee td hantaran bertunangnya color pepel you!!!!


No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..