LC Catering lagi..best!!!!


Salam semua...

Ni sambungan cite kisah Raya ke-3 siang nye td..
Mlm nye tu Lin bwk anak2 sedara Hubby ke LC Catering mkn Nasi Ayam Penyet, Lin je mkn western, saje nak test, boleh tahan power steak dia..best!!!
Waktu kitaorg dtg tu, kebetulan tauke Restoran tu ada, so dpt le anak2 kecik tu duit raya tp yg hairan jd bahan gelak sampai nak terkucil tu, si anak Lin,Yana tu boleh dpt duit raya, yg lain2 tak dpt..hahahahaha ingat si Yana tu kanak2 ke..muahahahahaha..adeiii sakit pewut gelak2 mlm tu...
Selesai makan, semua balaik mcm ulaq salin kulit..hahahahaha




P/S: Nasi Penyet Nasi Serai, nak tau rasanya, pi le try..hehehehe


1 comment:

  1. ni mesti return balik hari tu buka tak puas kot makan.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..