Sahur Maggi HABIB..


Salam semua...

Selamat sahur semua..hehehehe ada yg dok tido lagi, ada yg dh bersahur, ada yg mmg tak bangun sahur, ikut masing2 le yek..
Ok hrni seperti yg dh berjanji, Kasawari & Family dtg kerumah, dek kerana si Aiman & Ammar tu lama x jumpa si Amat tu, tau2 je la klu dh berjumpa, apalagi main game je le budak2 tu, yg Linda dh start nk belayor ke laut,hahahahha...
Dh alang2 kan dkt pkl 1am apalagi yok bersahur...Lin bawak ke Restoran Habib, dkt je kt area uma Lin ni, kitaorg bersahur maggi sup, anak2 makan roti tampal, slurrppp..konyang...
Blk rumah hujan, sejukk, sambung makan lagi, anak2 main game lagi, Linda sambung pelayarannye, Kasawari melayan anak2 main game sambil bergossip dgn Lin ni...hahahaha...




P/S: Esok Lin offline 2hr ok..pkl 8am bertolak ke KL..so jumpa di sana..


4 comments:

  1. Belum pernah lagi perkena maggi untuk sahur....... walaupun ketika bujang2 dulu. :D

    ReplyDelete
  2. makan maggi tu..dah lama ni tak makan maggi...nampak sedap lak tu..kecur air liur ni..

    ReplyDelete
  3. ha ha.. sempat hapdet ek pagi tu... Ammar dan Aiman.. lepas larkin jer terus tidur... dan bangun jam 2 petang!! ha ha..

    apa2 pun thanks lin..

    ReplyDelete
  4. psst lin, dgr citer ada org tu berjanggut, berjambang bagai... berHIJRAH ke beliau ek :p

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..