Antara FB Dan PSP...

Salam semua..

Ermm rasanya skrg dh tak selalu Lin update blog ni yek, mood mmg tgh down, kesihatan lak, batuk2 masih tak hilang lg, sampaikan sakit bdn menahan batuk, ada jgk terkencing di btnye batuk ni..huhuhu :(
Tp merasa jgk le mnjd silent reader blog walking kawan2 ni, bkn kata tak ingt, ingat cuma dlm diam merangkak bkk blog korang..hehehehe jgn kata Lin x tau cite korang.... :p.
Ok le, nk cite le ni, dlm dok diam tak sihat ni, sampaikan skrg dok berebut je dgn anak2, baik laptop baik game PSP ni, ishh klu dh main, mmg tak ingat dapo segala, nsb dlm rumah, klu kt luar, mau tak ingat rumah..hahahahaha..
Kalau Lin, ketagih PSP tu dok main game BomBerMan, skrg dh stage 5 level 4 sehhh, jd kegeraman tu jgn ckp le, tahap nk marah je klu kalah tu,huhuhuhu..
*Kak Ct, try le game tu, mau tak berasap dapo tu..hahahahaha...
Ye la, klu agak2 dh buhsan tu, nk relax jap, haaa dok plk kt FB, ermm ramai le yg dh tau ni, mmg lg byk game kt situ, rasanye semua game Lin dh cuba tu, ckp je le, semua yg ado Lin main, cuma Mafia tu Lin x layan..yg lain2 tu, add je le Lin jd neighbours..hahahahah :p




P/S: Mood kembali ok..korang tgu je le, kang muak dgn cite Lin kang..muahahahaha.
*ada ke yg kisah??? huhuhu

6 comments:

  1. tu le jadii bila main game hihi..

    ReplyDelete
  2. hee betul2. incek liquid kalo dh men psp neh lupe assignment segala ehe =P

    ReplyDelete
  3. lin.. tak layan cerita 'kau & aku ' ke?? chnl astro 104 sabtu mlm 8.30

    suke tgk mila cute sgt!

    ReplyDelete
  4. haa..betulll..kalau dah main PSP ni, mmg tak ingat dunia..zai pun suka main PSP..FB pun sama..add me dlm FB ek..:)

    ReplyDelete
  5. tengah kumpul duit .. nak beli PSP.... huhuhu .. nak main gak PSP

    ReplyDelete
  6. Salam sis lin,,Syoknye bleh main game tanpa perlu memikirkan keje yg xberkesudahan...hahahha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..