Good Luck!!!

Salam semua...

Apa kabar ye? dh lunch ke? ye ye makan tetap kena makan, walaupun badan makin naik kembang,miahahahaha
Oleh kerna gambar openhouse ofis hubby lum sampai2 lg ni, so lambat le sikit ye Lin update, tp klu korang nk tgk cite2 panas berkipas dan beraya, korang klik sini dan sini..
Ok le, utk en3 hrni, Lin nak ucapkan dan doakan kepada semua anak2 yg akan menduduki peperiksaan PMR esok 7hb Okt..terutama utk anak Lin si Naz, "good luck babe, Mak doakan semuga kakak berjaya dan dpt ketenangan dlm menjawab semua soalan2 ujian tu nnti yek","jgn gabra, jgn panik, bwk2 relax dan berdoa selalu ye" try ur best ok!..
Bt semua kawan2 Naz jgk..good luck..



P/S: Anak yg nk amik ujian, mak nye ni yg tak tentu arah, hrni nak gi bwk beli brg2 persediaan utk peperiksaan esok..hurmm..


2 comments:

  1. kite doakan jugak, smg berjaya....
    agak payah exam time raya ni, kepala asyik ingt raya je la kan?

    ReplyDelete
  2. gudluck yer kakak..mak nye pun jgn gabra ye mak..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..