Openhouse Trip Per-1.



Salam semua...

Hehehe..ha bg yg tertanya2 mana le cite Openhouse Lin Sabtu lalu yek, ni le baru nak cite, baru dpt gambar ni, biase le kita takde camera canggih..miahahahaha..
Ok la, ni nk cite sinopsis jek ni ye, malas le nak taip panjang2 lebar, bknnye kowang baca pun, nk tgk gambar je kan? kan?..hahahaha
Mmg betul le kata Kasawari tu, tetamu dtg silih berganti, tp yg meriahnya, bila dh time semua kawan2 ofis hubby sampai, derang dok lepak ramai2 borak2, yg anak2 bermain bunga api, dentuman mercun, dan juga percikan bunga api ke udara, mmg terasa sngt2 kemeriahan hari raya tu..
Yg berkipas tu, tetap berpeluh2 gigih mengipas,hehehe nasib jgk le ada Abg Kas tu, klu x, mmg tak kipas le sate dn otak2 tu, amacam? mggu ni, boleh lg ke?hahahahaha..
Baik di luar kecohnya, di dalam pun tak kurang jgk, kawan2 anak Lin,Naz pun penuh satu ruang, biar le, kali tu je derang nak release tension, mggu ni dh exam, yg kt dapor lak, sibuk pula dgn projek serundingnye, sapa lg klu bkn tetamu misteri Lin tu,Shai..terima kasih dn terharu le Lin, sbbnye tak sangka lak, Shai turun semata2 nak memeriahkan majlis Lin ni..Awokkkk
Terima kasih le bt semua tetamu yg dtg, baik di kalangan kawan2 Lin dan juga kawan2 hubby Lin, jgn serik ye..
Ermm kowang layan le gambar2 tu ye, abaikan le yg mana2 over face tu..hahahaha.
Menu-Istimewa dr Man Janggut Catering.(Dir)..mmg sedap!!



P/S: Mggu ni lebih meriah lagi...geng KAMIE semua akan turun sama2 memeriahkan mjlis Openhouse Trip Ke-2 pulak.

2 comments:

  1. amboii..

    sakan berayerr tu sis..

    bila lagi kan sis.. time rayerr ni la nak bergather2..

    :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan lin,
    selamat berkenalan dan jika ada kelapangan jemputlah jenguk di blog saya
    http://akak-akak.blogspot.com
    dan
    http://puterri.blogspot.com

    semuga persahabatan akan terjalin.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..