Breaking

Thursday, October 01, 2009

Raya Dan Beraya Lagi..


Salam semua...

Apa khabar semua? Selamat Hr Raya..heheheh ye la masih dlm mood hr raya lg ler...
Apa2 hal, Lin mohon maaf kerna 2-3hr ni kurang ada masa kt blog ni, bz sikit, siang hr bz dgn anak2 sek, mlm hr bz dh dgn marhaban, mlm smlm dh start, so mmg tak sempat2 nk ke sana sini jenguk blog kwn2, klu ada pun, sempat Lin berkebun je kt FB tu,muahahahaha..
Ni nk cite mlm kelmarin beraya, mlm tu hubby demam, so Lin dgn Yati, Midah pakat nak ke rumah Fina(FB), plan menjd so sampai jgk le ke rumah dia, borak2 beraya dan bergambar, kami di hidangkan dgn roti nan,masak ke?miahahahahaha sedapppp!
Selepas rumah Fina, kitaorg serbu lak rumah Effa(mak andam), jalan kaki je, sbb rumah dia lat 3rumah je dgn Fina tu, mmg dh janji kan, so tuan rumahnye dh siap sedia dgn mee hoon goreng dgn mee goreng, weiiii mana x gumuk aku ni weiii.....makan dan makan lagi..hu hu hu..
Terima kasih ye, Fina & Effa, ko jgn lupa dtg uma aku lak 10hb ni...hehehehehe
*Ptg ni beraya lagi, kira2 5rumah nk serbu..hehehehe


P/S: Dh mcm artis kt rumah derang ni, sakan bergambo ko...hahahahahaha

4 comments:

  1. raya 1 bulan...
    mood raya masih da lagi..
    salam lebaran..

    ReplyDelete
  2. sioknyer.. raya+makan=badan naik huhu.. :(

    ujung minggu ni pun ade jemputan.adehhh naik berkilos-kilos dah mama ni :p

    ReplyDelete
  3. salam sis lin.. seronok betul beraya yeee.. ade kuih lebih2 tu huluq2 lah kt sini skit.. :p

    slmt hari rayo.. :p

    ReplyDelete
  4. bila nak dpt beraya rumah bloggger femes ni.. huhu... bz tahap gaban ler lin.. he he

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..