19hb Nov-Today My Besday.

Salam semua...

"Selamat Hari Jadi" wahhh dh tambah 1thn lagi la,adeiii makanya dgn ini di umumkan bahawa Puan Marlin Bt Md Noor menerima anugerah 33thn setelah lamanya bernafas sehingga kini..huhuhuhu..
Makanya dgn ini adalah di maklum kan bahawa Puan Marlin akan tua setahun dr sebelumnya mengikut thn 2009..hahahahahaha.
Syukur Alhamdulilah masih bernafas, masih bernyawa hgga kini...
Ermmm rasanya time ni Lin dh tido kot, ye la dh pkl 12mlm tu weii, x kowser nk tggu countdown tu, makin berdegup jantung kang, mana kan tidak, bkk mata esok, genaplah sudah 33thn yek..hehehehe
Btw thankx all my friends yg advance bg ucapan hrni, Lin rasa kowang saje nak bg Lin cepat tua tau, sbb tu bg wish cepat2..huhuhuhu
Ok ok..sekali lagi..."Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi, Selamat Hari Jadi Marlin, Selamat Hari Jadi"..fuuuhhhhh *ala2 tiup lilin 33btg..hahahahaha






P/S: Insayallah berjumpa la kita di 34thn plk yek...Thankx Mak/Abah, kerna kamu aku dpt melihat dunia..


19 comments:

  1. hepi besdey sis..wah da 33 eh..pe agaknya hubby bgi bsok kan hihi

    ReplyDelete
  2. salam.....ukhwah.


    anaklaut ada puisi khas buat awak yg menyambut hari lahir pada 19hb. bertambah usia ya..

    moga dipanjangkan umur...dimurahi rezeki..diberi kejayaan dan bahagia sentiasa hendaknya..

    PUISI KHAS BUAT KAMU (SEMPENA GENAP 33 TAHUN - PUAN MARLIN BT.MOHD.NOR)

    (i)

    Pada waktu-waktunya
    kita tidak pernah mengerti
    pada lilin yang menyala
    dengan hayat
    dengan budi.


    (ii)

    Kadang-kadang
    kita tidak pernah sedar
    sewaktu berada di taman maha luas
    dengan kembang seribu warna
    bahawa kita sering berjalan
    ke pintu nostalgia
    yang nanti akan melontarkan kita
    dengan kerasnya
    ke hari silam yang tak terjangkau.


    (iii)

    Akhirnya kita pun tahu
    bila sesekali
    ada percikan ombak jatuh di laman
    bahawa inilah petanda
    kita akan dewasa.



    anaklaut..

    http://akudiadanlagu1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. happy buzday sis lin

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun my dear Marlin

    Selamat panjang umur hendak nya,
    Moga dipermudahkan dalam segala hal baik di dunia mahu pun di akhirat,
    Berbahagia selalu disamping insan2 yang tersayang...Aminnnnn

    ReplyDelete
  5. salam sis,

    hepi besday to u..moga pnjg umur murah rezeki...psstt!! smlm ada mkn besar tak? ekekekeke....

    ReplyDelete
  6. happy besday sis...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki...& sentiasa bahagia disamping keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir..
    semoga Panjang umur
    murah rezeki
    happy selalu

    ReplyDelete
  8. Selamat hari ulang tahun kelahiran sis-Lin.semoga sentiasa dirahmati Allah selalu..

    ReplyDelete
  9. EPY BEFDEY MY LOVELY FRENNNNNN!
    (kalau dekat dgn lin..dah ila peluk Lin erat2!!!!)
    semoga dirimu di berikan kebahagiaan dan ketenangan.Panjang umurnya dan di murahkan rezeki:)

    Pssttt..ila tua 6 bulan dari Lin, tapi napa feeling tu rasa Lin bagai 'kakak' yeakkkk???
    eehhhhhheee

    ReplyDelete
  10. My Dear Sis Lin...
    Selamat Hari Jadi yang ke?? 33 ehh..
    Takpe... takpe.. umo bukan ukuran untuk Sis Lin menten hotz!!

    - Semoga Sis sehat sejahtera selalu...
    - Semoga Sis dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..
    - Semoga Sis sentiasa diberkati..
    Amin...

    InsyaAllah.. Satu hari nanti.. Allah swt akan pertemukan kita jugaa...

    Luv U!! muah! muah! muah!

    ReplyDelete
  11. Sis Lin...
    Ucapan yg sebenarnya adalah SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN...sbb hari jadi tu tak tau bila secara tepat sbb? Seperma boleh hidup dalam system peranakkan wanita itu antara 3~4 hari sejak di'lepas'kan..
    So Selamat menyambut hari ulang tahun kelahiran yg ke 33...
    Bertambahlah lagi setahun usia ..tahniah
    Kenapa tahniah???
    Kerana bertambh dekat juga setahun kepad titik nokhtah kehidupan kita yg sementara ini..
    Banyakkan bermuhasabah diri demi kebahagian dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  12. Appy b'day sis.. semoga panjang umur n dimurahkan rezki.. amin

    ReplyDelete
  13. hepi besday sis lin tewwww.. ehehe

    ReplyDelete
  14. Makin tua...makin mengancam pe...ok la tu! huhu...akak lg tua dr lin tau, tak kesah ponnn...(dlm ati kesah!)
    Rasa nk turun Johor cuti sekolah ni, bila nk jemput dtg rumah?

    ReplyDelete
  15. waaaaaaaaaa besday sis ke hari nie??
    happy birthday...
    semoga dipanjangkan umur dan di limpah kan rezeki...

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Lahir Marlin! ;))

    ReplyDelete
  17. hepi besday to you..
    hepi besday to you..
    hepi besday to sis..
    hepi besday to you..
    kkeke..
    epi belated besday sis..
    mahap lambat wish..
    tenet tak dapat la kat umah..
    sobss

    ReplyDelete
  18. happy Birthday!!! May Allah bless you always and many happy returns of the day!!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..