Hujan O Hujan

11/23/2009 09:44:00 AM

Salam semua...

Selamat pg 23hb Nov 09...cuma tggl beberapa mggu je kita nk ke tahun baru kan? tp mcm biase le, bila dh hujung2 thn ni musim tengkujuh le yg punya turn, kt negeri omputih dia bg salji, kt sini kita dpt hujan...
Tp x pe, hujan tu rahmat, panas tu hidayah, bkn selalu nk hujan pun, kan ke best hujan, sejuk dingin je, tido pun lena je kan? tp kesian plk kan, bila dh hujan memanjang, air pun naik, mula lah banjir sana sini, dh tergendala semua projek, semua keje, anak2 pun mula la mcm2 penyakit yg dtg, kita yg dewasa ni plk, mula la risau,kan?
Pg ni pun kt JB awal2 pg dh hujan, ni tgh renyai2 je, kain baju mengalahkan kedai dobi, bersusun kt ampaian, yg belom lipat nye jgn ckp le, tgh x de mood ni..muahahahahaha.
Kowang sarapan apa? sejuk2 ni sedap mkn panaz2 kan? Lin pg ni bt lempeng melayu, ingatkan nk makan toseii tp dek sbb hujan, malas nk kuar le...yok makan yok..



P/S: Doa2 le hujan banjir ribut reda ye..nak go camping ni weiiii....huhuhuhu

You Might Also Like

1 Comments

  1. salam lin. cmana nk ke cherating? skrg ni musim hujan dan kat sana pun rasanya banjir. musim2 hujan ni kain-baju mmg masalah sikit. nak tunggu panas baru nak basuh...menimbun lak jadinya. so, dah jadi cam kedai dobi lak umah..bergantungan baju2....

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com