Monday, November 30, 2009

Intro Raya..

Salam semua...

Aduhhh sori la ye, dr Hari Raya per-1 sampai la ni mmg x de time nak online, ye la mood raya la weii, lgpun mana de org time raya2 ni dok ngadap tenet je kan, semua dok ngadap meja makan x abs2 kan kan kan?hehehehehehe
Ok la, sebelum Lin corat coret cite raya, Lin kasi upload ini gambo dulu yek, sbb ada cite sebelum raya nye, 'kisah budak panjat pagar'..huahuahuahauahua..sian tau, so korang tggu ye, sbb Lin nk upload dlm picasa gambo dulu k..nnti Lin cite kisah raya nye pulak..
Tungguuuuuuuu...



P/S: Raya ke? tp macam tak Raya jek..hahahahahaha

2 comments:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com