Party Belated Day NAZ..


Salam semua...

Hehehehe..ni cite basi, kowang layan je la, ala sori le, dek kerna HP dh takde, camera lagi la,jauh skli, gelak2 le kowang yek, kowang tggu je la, nnti klu Lin dh ada camera, haaa gambo sakan kang, penuh gambo berbiicara je kang..hahahahaha
Ok le, sebelum kowang layan cite besday party si owang tu, mai layan cite belated day nak Lin,dak Naz ni, 2hb Nov, genap le umurnya 15thn, dh besar dh anak omak yek, so klu dh besar mmh x sesuwaii nk bt party besar2 tu, cukup le sekadar kecil2 lan saje, kekekeke...tetamu pun dr kalangan kawan2 rapat si Naz jek, dan jgk kebetulan rakan2 blogger yg terrapat dgn kediaman Lin saje, so klu nk jeless tu, enggak usah ya, tggu aja 14hb nnti di sini, mesti kek dia 11tgkat kan? ataupun tggu saje 19hb nnti yek...kekekekeke
Terima kasih bt tetamu yg hadir..lg2 tu penyokong Arsenal tu..muahahahaa jauh dtg tuh...



P/S: Insya'allah takde aral jumpa la kita 14hb tu nnti yek.... :)

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..