Selamat Pagi 10hb Nov..

Salam semua...

Huarghhh mata dok kelat2 lg ni, mana x nye, cuaca sejukkk gini klu dok tarik selimut kan ke best,huhuhu tp nk wat cmne, pg2 ni le matahari naik memancar tu, kena le cpt2 cuci baju, sental semua yg perlu, kang klu dh masuk ke ptg, mula la, matahari sembunyi di balik awan, mendung tiba lalu hujan pun menyiram..huhuhu
Pagi ni sarapan apa semua??? ee klu bngun je tido, lain takde fikir, mau makan apa la pg ni yek...hehehe pg ni Lin ingt nk gi Kg Danga, pi makan nasi lemak kampung, perghhh sodapp mmg, ala skli2 mkn warung le, nk masak pun takat sikit mkn 2org dgn Yana tu, ermmm anak2 yg lain mmg x reti nk sarapan ler, minum air seteguk je ke sekolah...
Yg belom bngun tido tu..adeiiii mmmg keje kira anggur kt ladang je le ko tu kang, kang kena sergah dek boss kt office dgn boss kt uma tu (mak)..miahahahahah...
Joommmm jemput minum dulu!!!...


P/S: Hrni cmne? reda dh ke cite panazzzz smlm..eee takot!!!!


2 comments:

  1. Kopi ais satu..... pekat sikit.erk..kapal api ke?

    ReplyDelete
  2. citer panas tu akan selesai bile si pesalah mengaku dan meminta maaf dengan semua org...

    tapi ntah la sis.. dir malas nak panjangkan citer.. ade plak yg tak reti nak bace dulu isi kandungan entry 3 blog yg bercerite hal yg same, pastu nak meroyan tak tentu pasal..

    ape2hal dir tetap akan cool macam biase..

    pasal tu dir lebih suke duk diam anpe sebarang entry dari dir mencilok entry org dan berlakon seolah-olah dir baik..

    btul x sis? biar kite cerite tentang hidup sendiri lgi best kan...

    ape2hal thanks to sis sebab selalu ade dengan dir.. takde ape yg dir mintak hanye sokongan moral je..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..