Selamat Tghri 17hb Nov

Salam semua...

Ermm mesti kowang pelik masa masuk sini td kan? apa nak bt, layout lama tu hanya sementara saje, ntah nape mlm td tup2 bkk, background nye blank hitam legam!! tension betul, Lin x de lak usik apa2 tu..ermmm
So pg ni, dgn ceria nye cuaca, terang, matahari pun memancar, mood Lin kira ok la, jd nye bertukar lg layout Lin ni, hehehehe amacam? terang? besar? ada yg kata gelap la, ada yg kata simple la, ada yg kata macam2 aje le..
Ermmm "eh! elooo, blog aku, aku punya suke laaa..ada aku kisah???" :p
Ini pun naik funing kepala dok edit2 ni tau, kira bagus le Lin nak melayan layout ni, sakit jiwa nk copy paste balik tau...huhuhuhu
Yg ni tak tahu la brp lama leh bertahan, tp kan, ikut mood la kan, klu mood rajun, Lin tukar dan tukar lg..hahahahahaha sukeeee leeeeeee... ^_^



P/S: Kot2 19hb ni tukar lagi kot..gambo kek plk..muahahahahaha

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..