Tak Sabar Rasanya...Ermmm

Salam semua...

Selamat petang semua, mai le minum cendol ni,hehehehe cuaca panas so ptg ni kita layan cendol Perling ni, td lepas hntr anak sekolah sggh sat beli cendol,slurppp sodapppppnyeeee..
Hehehehe hrni dh 18hb, esok 19hb, ada apa ek 19hb? kenapa ek 19hb? muahahahahaha
Kowang jgn byk tanya le, Lin lg le dup dap dup dap ni, lg tggl beberapa jam je la, maka umur ku akan naik 1thn lg, huhuhu :(
Jd nye kira2 umur Lin esok genap le 32+1 jd?? 33thn esok..huwaaaa dh tua dh Lin esok....
So berdebar2 nak tggu surprise dr si dia, dia dia dia dia dia dia dia dia dia dia dia dia...eee byknye dia dia dia..bwekkkkk. :p sapa le 'dia' tu..lg2 apa la present dr my hubby tu yek..ermmm kot2 HP baru ke, camera ke, baju tido pepel ke, dpt kek pepel pun jd la..lalalalalalalala



P/S: Sungguh misteri itu kotak pepel la..huhuhu jgn2 toing toing toing..eeeeee :p


4 comments:

  1. kite taw
    mesty dy bg kasut pepel
    hehe :)

    ReplyDelete
  2. ehee,
    xsbr btl dia nk tggu esk.
    =)

    ReplyDelete
  3. sis..slmt hr jadi..tak tua lagi laa..remaja matang gitu..dah lame tk masuk umah sis ni..semakin indah..sis pn dah lame tk gi umah tiha pasai tiha pn dh tk tulis pasai herba..peace!!!!!

    ReplyDelete
  4. happy becoming bday kak........saya wish awal erk....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..