Thankx 4 the Wished


Salam semua...

Hepi, sukeee, riang ria, mcm kanak2 ribena,hahahahahahaha
Btw Lin nak ucapkan jutaan terima kasih bt semua kawan2 teman2 sahabat2 yg dtg, jenguk, sggh ke blog Lin bg ucapan selamat hr jd bt Lin, tak lupa jgk yg bg sms dr jauh dan dekat..
Juga bt teman2 blogger/FaceBook yg bt en3 khas ucapan besday Lin, Lin ucapkan ribuan terima kasih dan terharu, moga persahabatan kita akan kekal selamanya...
Tetapi paling gempak, dan terkejut beruk, bila menjelangnya jam 12am Lin di terjah dan di sergah oleh sahabat dr Kulai, tak lain x bkn, En.Kaswari@Beep Beep & isterinya Puan Linda, bagaikan nk pitam di btnya, klu tau kan, Lin bt2 pengsann tau...hahahahahaha
Tq Tq Tq sekali lg bt semua..ok hrni Lin nak kongsi sedikit hadiah kejutan dr kawan2 semua pd hrni, pd esok dan lusa, klu ada rezki dpt hadiah lg, masuk en3 lain ok..hehehehehhe
Layannnnnn...

Hadiah dr Abg Kas & Family..hehehe pinkyyyy

Mereka inilah yg menerjah dn mereka lah org per-1 yg wish dn sambut besday Lin thn ni.. TQVM :)

Ha yg ni dtg dr seorg sahabat,Shaizhar..tersangat2 suke, mcm2 ada, semua pepel color, rasanya inilah kali per-1 Lin dpt hadiah yg sebanyak ini dlm 1 kotak, dh mcm hantaran kawin pulak, sangat suka dgn sling bag itu..hehehehe :p TQVM..

OMG..yg ni mmg bt Lin menangis td, mana kan tidak, inilah kali per-1 Lin dpt bouquet flower & cokelat melalui pos hand shop yg tersangat2 Lin inginkan, sampaikan Lin ingat dr hubby rupanya dr Retna, mmg Lin teruja dan terharu sangat2, thankx Ret I Love U..muah3x...

Hadiah yg ni pula dr sahabat 1 lepak, 1 taman, 1 hati, hehehe ye ye or jek..sapa lg klu bkn Yati Sulaiman, dia ni x de blog tp ada FB, hehehehehe TQVM Yati..tupperware ke tipuware? hahahaha

Akan ku simpan dn jdkan kenangan dlm ingatan sepanjang zaman...thankx friends...



P/S: Bt Hubby Lin & Anak2, thankx 4 the wish & lovely dinner tonight walaupun hadiah tangguh bln depan sbb nak tggu PC Fair Jb pd 11-13hb Dec ni, nk ngendeng beli camera leee..hehehehe :p

3 comments:

  1. Kak Lin,

    Wah...bnyak nye adiah~!! mintak yang kale2 pepel tu kak :P mya maw!! betuah kak lin ade org2 yg syg kak lin!! besdey mya taun ni?? erm....erm..penuh kedukaan...tapi redha je~!!..hugs for u kak lin :)

    ReplyDelete
  2. kak...banyaknya hadiah!jeles tengok...

    ReplyDelete
  3. ha sis.. nnt dtg majlis kite gune kamera baru la ekk?heheh.. best best..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..