"Yok Camping Yok"...

Salam semua..

Selamat berhujung mggu bt semua..mesti ada yg masih tido, ada yg tgh dok lepak bersarapan, ada plk yg keje mcm hubby Lin tu le..huhuhu
So apa plan utk hrni? mcm biase para surirumah cuti ke x cuti ke, dapo tetap berasap kan? huhu pstt para sang suami, ajk pi le makan luar ka, bwk jln2 ka, skli dlm seminggu jd le kan..hehehe
Bg anak2 tu, wah merdeka dh ye, UPSR dh kluar, cuti sekolah pun dh bermula, tp bg anak2 yg sedang menghadapi SPM dn sewaktu dgnnye, haaa lu fikir la sendri, jgn dok rehat2, sambil2 la ye ulangkaji pelajaran tu, yg ada FB tu, pandai2 le bahagi2 kan masa....hahahahaahahahaha..
*Jap lg Lin mau masuk Singapura, ada keje sikit..hehehe

Ok ni saje nk promote ni, tajuk 'Yok Camping Yok' dimana? Cherating Beach Resort, bila? 25,26hb Dec ni, Motif? utk mengeratkan silaturrahim antara kita dan antara xtvt hujung thn Family Day MsjBox bt thn 2009..terbuka utk semua!!!.. jom!

*segala pertanyaan & penyertaan korang boleh klik sini..

3 comments:

  1. hujan-hujan ni...kelubung dalam selimut je la

    ReplyDelete
  2. saye dari indonesia lam kenal untu kamu saya penggemar upin-ipin looo

    ReplyDelete
  3. rasa mcm tak dapat join lin sbb bebudak dah beso dorang ni susah sket nak camping bagai... :)

    apapun thnx sbb ajak mama ye.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..