Aku Cinta Aku Rindu..

12/07/2009 09:14:00 AM

Salam semua...

Oh! pagi yg sepi, sunyi, dingin di hati...
Oh! hari yg bisu, hari yg seakan ingin menjauhkan diri dari ku...
Oh! cinta hatiku, sedang apa kau di sana? sarapan? tido lagi ke? meeting ka?
Klu sms nya pun aku tersentuh inikan pula gambarkan wajah nya..oh! rindunyaaa..

Muahahahaha pagi2 sudah jiwang karat, ye le karat, lom mandi lagik..hahahahahahaa
Bukan nya apa, cuma nak hubby tau, sehari tak ku temu, rindu bagai seribu thn tak bersua..
STOP! STOP! STOP!..kowang jgn gelak ok... bwekkkk
Mau mandi leeeeeeeeeeeee....


P/S: Tggu sat lagi sambung k...harini bz sikit, ada keje mau di siapkan.. :p


You Might Also Like

1 Comments

  1. ngape tak ikut lin..kan cuti sekolah ni.

    mama dulu selalu ikut abah gi out station.tu ler untung jadi full house wife asik jejalan jek :)

    tahun depan aan dah tak sekolah bole ler mama ikut abah selalu...yezzaaa!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com