Berangan sekejap..hehehe

Salam semua...

Wuwuwu...hehehe ye la ye la berangan je lebih tu, huhuhuhu
Bila lagi mau berangan, time ada pesta mcm ni le nak posing ajal maut sikit,hahaha..
Td ptg Lin dgn anak Lin,Amat gi Jusco jap pi pekena es kacang, so dlm dok pusing2 tu rupanya kt ground floor Jusco tu dh deco2 ala2 kat negeri omputih sempena Krismas ni, eee cantikk sejuk mata memandang, tp lagi glamer org memandang Lin tgh dok posing tu...huahuahua...
Rasaya belom cukup sempurna tu kot, sbb krew2 derang masih bekerja, mcm nak ltk snow je kt carpet tu..wah cmne la agaknya ek, mesti cantik sejukkkk putih bersih...sukeeeeee..


P/S: Mana2 pi semua dh ada deco pokok2 Krismas ni, termasuk le kebun Lin kat Farmville Facebook tu..muahahahahaha ^.* :p

6 comments:

  1. wowwwwwwww! lin makin kuruss la ;)

    ReplyDelete
  2. hahaha awat kak lin daet ke
    ceh pangil kakak ke makcik ekk
    plezz tell me k

    ReplyDelete
  3. wah dah mcm kat disneyland lah.. ha ha.. blog ni pun ada salji. huhu

    ReplyDelete
  4. Salam sis Lin

    Kunjung ke blog Arief juga yaa

    ReplyDelete
  5. Okaylah tu sesekali berangan..
    tapi jgn selalu ..hee

    ReplyDelete
  6. Loooorr... Lin ke yg berposing tu..? Ingatkan tadi puteri gunung ledang...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..