Sunday, December 20, 2009

Di Majlis kahwin Syainaa

Salam semua...

Selamat pagi buat semua...apa khabar kawan2? ada yg monday blues harini kan, mata dok kelat2 lg tu nak pi keje, tp keje tetap kena keje, kan kan kan?
Ok le nak sambung cuti2 Lin berhujung minggu 2hr yg lepas, 18hb hrtu Lin mmg tak sangka hubby leh kenakan Lin, dia blik dok diam2 je dr Terengganu, siap bersms lg dgn dia waktu tu, tanya dh makan ke semua, kat mana, skli rupanya dia terjah Lin dgn yg lain2 kt Giant sana, phewww sungguh terperanjat skli tau..tp sukeeeee.. :p, mlm tu kitaorg jus dinner je ramai2..gambo dn cite pendek di sini.
Oleh kerana hubby pun dh ada, so kitaorg gerak ke majlis Syaina pd 19hb esoknya beramai2 le, naik 1 kete je, Lin & hubby, Retna, Shai dan anak2 semua, Kasawari dtg berasingan dr Kulai bersama Linda, mjlis berlangsung kat Dewan Tmn Sri Pulai, agak sesat juga mula2 tu, skli rupanya, depan saje Dewannya tu..hehehehehe
"Selamat Pengantin Baru buat Syaina dan Suami, semuga kekal bhgia keakhir hayat"
Walupun 1st time jumpa, tp kitaorg 'Teman tapi mesra kan?'...hehehehehe



P/S: Malam 20hb yg di nanti...tggu en3 seterusnya yek...

1 comment:

  1. ahaks.. thanx sume sebab sudi dtg majlis kite..heheh..

    "Teman tapi mesra"

    ahaks..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com