Esok ke Starhill lagi...

12/10/2009 04:50:00 PM

Salam semua...

Walaupun mood kureng sikit setelah hubby bertolak td, ye la slgi x sampai slgi tu la risau Lin di btnya, tp keje rumah tetap di teruskan, bru je ni siap, jap lagi mandi, nak keluar pi minum es kacang, panasss sungguh ni wooooo...
Ok le, masih ingat xtvt bercuti Lin ke Starhill bersama Kasawari & Family? mmg seronok betul, itu le 2nd time Lin kesana, tp masa tu dh lain bebenar suasananya, dan esok sempena anak2 bercuti ni, Lin, Jell (FB), Tini & Fina (FB) berserta adik Lin, akan ke Starhill lagi, anak2 semua dh x sabar mau mandi manda, nak ajak Kasawari, lupa plk yg malam ni Aiman akan berkhatan( potong) he3x so kena la berpantang 2-3hr ni ye dok rumah...
So esok pagi pkl 9.30am Lin akan bertolak keluar ke sana dr rumah, jdnya sudah semesti rumah tuan 'Bisikan Hati' ni akan sepi sekejap ok...ptg or malam bru la online.. ^.*

*Cerita & Gambar sewaktu ke Starhill bersama Kasawari di sini..



P/S: Hujung mggu ni penuh padat dgn xtvt, nak ke PC Fair & juga jemputan kawin Kandryx..hehehehe

You Might Also Like

3 Comments

  1. ooo..nk g main air kt starhill. akak lak nak main air kt lost world of tambun next week...balik kg! nak ikut?

    ReplyDelete
  2. saper lor bergambo depan tu.. ha ha.. pas aiman baik.. nanti leh gi lagi ek.. kat rumah ada pelompong tilam udara.. beli minyak shell dulu free tilam udara tu.. kemas store baru jmpa ha ha

    ReplyDelete
  3. air bukit mesti sejuk kan Lin..?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com