Geng Lepak Setaman

12/01/2009 04:54:00 PM

Salam semua...

Muahaha jgn mare, update lg, pg ni Lin, Yati & Aida dok bersarapan dkt Taman Bulatan Bukit Indah, hehehe asalnya geng sorg lg tu, Midah nak join jgk, tp lastminit x jd atas sbb2 yg tak dpt di elakkan..huhuhu so kitaorg bertiga je dgn anak2...
Masing2 bawak sarapan sendiri, Yati bwk kue tiaw dgn kuih muih, Lin nasi lemak & kuih muih, Aida pun sama, kuih muih beraneka jenis, manyakk gilossss..
Borak2 gelak2 lepak2 baring2 lg wooo...hahahahaha 'ada aku kisah' bwekkkkk ikut sukee hati le kan?..hehehehehehe
Sambil tu bincang nk bawak apa, pasal esok nk ke Zoo, ala cuti2 Sekolah ni, bawak le anak2 jalan, bkn mana pun, pi Zoo je,hikhikhikhik...
Lepas dh konyang semua, kitaorg ke Jusco lak, beli apa yg ptut, Yati nak bawak Nasi Ayam, Lin bawak ayam goreng, Aida bawak sandwich & jajan, masing2 bwk air sendiri2..senang kan..
'Apa yg penting?? KERJASAMA!!!"
So tggu esok punya cite, dn jgk pg sok Lin offline, mau ke Zoo..hehehehehe Joommm..!

*Lagi gambar2 klik sini



P/S: Cuti2 sekolah pun buhsan jgk, migrain dgn anak2 ni bergaduh je dgn 'remote' TV...:(

You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com