Monday, December 14, 2009

Geng Lepak setaman

Salam semua...

Hai hai hai..hehehe, sori le baru muncul ni, biasa le dok layan2 anak2 cuti sekolah ni, so pg td Lin & The Geng Setaman, Aida, Midah(FB), Yati(FB), Fina(FB), & juga Tini, dok bersarapan di Taman Bulatan Bukit Indah, ala dekat2 sini je dgn rumah, tak yah susah2 nak drive jauh2, sarapan bawak sendiri2..hehehe
Cuti2 sekolah ni sapa kata x boring? cakap, cakap, eeee buhsan gak tau dok ngadap tenet ni je, keje rumah dh siap, masak pun dah, nnti dok menung nak buat apa, nsb le kawan2 ni semua ada, leh gak le dok melepak camni, apa lagi yg dok keje tu, eee ngadap le keje yg tak abs2 tu ye kt ofis..huhuhuhu..
Cuma tggl lagi 2mggu je nak mula sekolah, nnti dah start le bz masing2 dok hantar anak2..huhuhu time ni le nak lepak dan bergossip..muahahahahahaaha padahal hari2 dok bergossip..kekekekeke.


P/S: Lama tak lepak dgn Geng2 K.A.M.I.E..kan? tak sabo nak cuti2..huhuhu

2 comments:

  1. wa sonoknya dok lepak reramai mcm ni kan kak...uhukkssss hepi jerrrr :D

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com