Jering @ Jengkol

Salam semua...

Selamat pagi..harini 8hb Dec, bagi anak2 yg menduduki SPM ada yg harini kertas terakhir bt mereka, yg belum habis lagi tu, harap2 bersabar la yek..hehehehe
So dh siap sarapan? masak apa tu? Lin harini ingat nak belikan anak2 sarapan je la, sbbnya jap lagi ada appoinment dgn tempat servis kereta smlm, mau dtg pkl 9am pg ni utk kali ke-2 checking, ntah apa la yg sampai 2x nak check, tp bagus la kan, tu baru betul2 punya checking kasi detect apa masaalahnya..kan?
Ni nak cite dulu kisah dinner mlm td, korang makan itu 'jering'? issh issh ishhh rugi besauu sapa tak reti makan le, sedapp sehhhhh, Lin ni segala ulam, petai, jering, kerdas, tempoyak, cencaluk, semua makan, tp 'budu' je tak sanggup den nak tolan, sbb bau nya tu..adeiiiiii maaf le yek..
So smlm dlm2 byk2 lauk tu, jering sajo le yg menjadi pojaan hatiku...muahahahahahahah
*Nak mandi ni jap lagi, nak bersiap2 au keluar..da daaaaaa



P/S: Kang mau masuk itu Holiday Plaza le, lama tak ke sana, kedai servisnya betul2 depan Holiday Plaza ni..yokkkkkk

No comments

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..