Mau Makan Ini...10x

12/05/2009 06:02:00 PM

Salam semua...

Arghhhhh lambatnya menunggu cik hubby ni balik, adeiiiii huhuhuhuhuhuhuu
Nampak gaya malam le baru dpt rasa ni, tak nak delivery, tak sedap, kang indah khabar dr rupa, klu makan kt situ leh la komplen2 dan komen2 klu ada yg tak puashati, hehehehe...
Korang dah makan ke? korang leh tahan ke tgk bende tu? adeiii kena tutup mata tgk mende ni, mau meleh air liur dok tgk, Mak dh makan, adik pun dh makan, tak leh jadi, dia dia dia semuaa dh makan, Lin pun mau jugakkkkkkk..
Cik Abang uiii..cepat le balikkk weiiiii.....dr tghri tahan tak makan ni mau kosongkan perut nak makan 2 set Large Prosperity Beef..muahahahahahhaa
2 set ??? cukup ke? eh 3 set pun ok jugakkkkkk....hahahahaaa..
Wahai 'diet', tolong ketepi sikit yek, bulan Dec adalah bulan makan & makan...hohohohoho...




P/S: Jangan takut, ubat kurus manyak jual, janji konyangg dpt makan itu....muahahahahaha

You Might Also Like

2 Comments

  1. Labuan memanjang je habis bende ni...huhu
    Rasa2 kalau kite call drg bleh tlg hantarkan tak? :D

    ReplyDelete
  2. mama dah pekena prosperity ni 2 minggu yg lepas.mmg sadapp bah sbb sos lada hitam dia tuu.. :)

    tapi kat sini mahal sikit ler kalau tak silap rm14++ :(

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com