Saturday, December 05, 2009

Mau Makan Ini...10x

Salam semua...

Arghhhhh lambatnya menunggu cik hubby ni balik, adeiiiii huhuhuhuhuhuhuu
Nampak gaya malam le baru dpt rasa ni, tak nak delivery, tak sedap, kang indah khabar dr rupa, klu makan kt situ leh la komplen2 dan komen2 klu ada yg tak puashati, hehehehe...
Korang dah makan ke? korang leh tahan ke tgk bende tu? adeiii kena tutup mata tgk mende ni, mau meleh air liur dok tgk, Mak dh makan, adik pun dh makan, tak leh jadi, dia dia dia semuaa dh makan, Lin pun mau jugakkkkkkk..
Cik Abang uiii..cepat le balikkk weiiiii.....dr tghri tahan tak makan ni mau kosongkan perut nak makan 2 set Large Prosperity Beef..muahahahahahhaa
2 set ??? cukup ke? eh 3 set pun ok jugakkkkkk....hahahahaaa..
Wahai 'diet', tolong ketepi sikit yek, bulan Dec adalah bulan makan & makan...hohohohoho...




P/S: Jangan takut, ubat kurus manyak jual, janji konyangg dpt makan itu....muahahahahaha

2 comments:

  1. Labuan memanjang je habis bende ni...huhu
    Rasa2 kalau kite call drg bleh tlg hantarkan tak? :D

    ReplyDelete
  2. mama dah pekena prosperity ni 2 minggu yg lepas.mmg sadapp bah sbb sos lada hitam dia tuu.. :)

    tapi kat sini mahal sikit ler kalau tak silap rm14++ :(

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com