Monday, December 21, 2009

Nasib WakenaBeb!!!


Salam semua...

Taknak cite banyak2 ni, kang ada pulak yg sedih, terkilan, nangis dan amarah kang..hu hu hu
Dipendekkan cite, semua kejadian yg berlaku smlm berlainan emosi dan situasi, ada yg kena shock-terkejut, ada yg marah, sakit hati, dan ada plk yg terkilan..so Lin harap semua di sebalik kejadian2 ini ada hikmahnya...mgkin ada rahmat dan hidayahnya kan, kita pasrah dan redha...



Kejadian per-1 : Jam 2.38am, Kasawari di terjah! sungguh terkejut dia, nasb tak kena lempar dgn telur Kasawari..ha ha ha ha..
Emosi : Terkejut, terharu, happy...
Motif : Besay kasawari...wakenabeb!!!
*Lupa mau amik video awal terjehan tu..huhuhu

Kejadian ke-2 : Khemah yg Kasawari beli tidak cukup lengkap..so kena le pi balik Tesco,Kulai tu, tukar yg lain, nasib juga di bawa dan di buka, klu tak abs le khemah anti kena skodeng le tu..ha ha ha.
Emosi : Rasa tidak puashati le, nk marah pun ada..ada ka ptut kan..hu hu hu
Motif : Persiapan khemah utk ke MsjBox Holiday nnti pd 25-26hb ni..:)

Kejadian ke-3 : Malam sambutan besday Kasawari, kete Retna telah di pecah masuk, so cermin tingkap sisi driver tu abs kena pecah, so kena report, kena siasat..hu hu hu
Emosi : Sedih, terkilan, dan mamarah yg msh ada batasannya, pasrah dan redha, lebih2 lagi Rossli, adeii backpack dia yg kena curik dr bonet tu, duit, buku bank dan brg2 peribadi abs lesap..huwaaaaaaa sian dia...x de rezki, nak bt cmne..hu hu hu...
Motif : Keluar makan bersama Shai & Rossli di Taman Perling Restoran Johan, sementara menunggu ke jam 12am, lain yg nk di surprise, lain plk yg di surprise..huhuhuhu



P/S: So kesimpulannya..."Apa Yg Penting??? Kerjasama & Sokongan kawan2 pd waktu kejadian..huhuhu

3 comments:

  1. apa yang penting?? kerjasama... simpati dgn bro ross.. walau dalam keadaan rungsing tetap happy dan ceria waktu nak terjah tu... thanks a lot all my friends!

    ReplyDelete
  2. wah semua dah standby nk pergi camping... ho ho ho...
    bestnye...
    smlm br berkamping sehari kt Bekok..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com