Nostalgia *Bisikan Hati*

Salam semua...

Huhuhu..hrni nk emo sikit, diam x diam, rupanya dh lama jgk Lin aktif dlm dunia blog ni, tak sangka, pejam pelik ramai dh kenalan dr alam maya yg Lin dh kenal, mmg byk nostalgia dlm setahun lebih yg berlalu, baik dgn kawan2, dgn cerita2 kisah2 juga dgn blog Lin ni *Bisikan Hati*...
Tp 1 kenangan dan penghargaan yg takkan dpt dilupakan, award dn peraduan anjuran Teratak Muncet, satu kejutan satu kenangan yg dpt di kongsi bersama....
Terima kasih bt semua...Luv U All....
Hepi blogging bt you all semua... ^.^



Entri ni khusus pada sesiapa yg takleh masuk blog Komuniti Muncet dan sebagai backup daripada topik De Xtreme Blog Contest. Peraduan ini bermula pada 6 November lalu dan keputusan telah diterbitkan pada hari ini..

TEMPAT PERTAMA













- Komen : Sebenarnya blog ini adalah pilihan antara 3 blog terbaik. Memandangkan pemilik dua blog lagi tu kelihatan busy, so ien pilih Blog Puan Lin sebagai keputusan yang terakhir. Sebuah blog yang mempunyai design dan grafik yg menarik walaupun berlatarkan warna gelap.


*Kredit jutaan terima kasih bt Fadzlikhan, dia lah yg mengedit semua layout ini...TQ Fad..(mana le ko hilang ye,kjp ada,kjp x de)..

**Lagi cerita klik sini

P/S: So dgn itu Lin akan gunakan semuala layout ini selagi mampu mata memandang, cuma banner tu je Lin tkr, ntah mana ntah gambo lama tu..huhuhu

1 comment:

  1. template ni je yg lawa. xyah tukar dah.. bravo2 :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..