Oh Haiiii !!!!

Salam semua...

Oh! Hai...hehehehe kekekeke wakakaakah...dah takde idea ni..bwekkkkk :p
Yo yo wassup all..muahahahaahah gilosss kan?
Dah makan ke tu korang? masak apa tu? yg beli bungkus tu, beli makan apa plk? baik2 cr kedai makan yg bersih dan makanan yg berkhasiat ye...jgn main bedal ikut sedap tekak je...
Harini pg2 dah keluar sarapan, kawan lama col ajak pi sarapan, apalagi laju le Lin mandi, pi makan kat Habib.. huahuahuahua...biasa le kan, selalu siap keje baru mandi..hehehehe
Balik je ni td, pusing mesin basuh baju, kemas rumah dulu, sbb kjp lagi nak gi uma mak Lin, nak hantar brg kat dia, betik muda kat uma pun dah banyak atas pokok, skli la nak hantar bagi mak, kat uma ni sapa mau makan, takat Lin makan sorg, malas nak masak le...huhuhuhu
Ok le dulu, nnti Lin balik kita sembang2 ok..pg ni sori le tak sempat nak blog walking...nnti eh..... :) ^.*... da daaaaaaaaa...



p/S: Masak betik muda letak lada hitam campur kerang..perghhh sedapnyeeee yum3x....

4 comments:

  1. Bertambah lah lagi berat badan nampak gaya lagu nih..selalu..hee

    ReplyDelete
  2. hahaha t kalau ade lebih kasi cikit kat sy k

    ReplyDelete
  3. kerang ... huhuhuhhhuhu adik kena sumpah tak leh makan dia kak lin .... :(

    ReplyDelete
  4. HYE sis, hehe lama kan x komen2,hihi i masak mee goreng tp hangit T_T

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..