Ratu Bulu Mata Palsu...

Salam semua...

Hehehe syhhh ni gambo curi, kang klu tawu dek anak daro Lin tu, Yana & Naz, ada kena bebel sepanjang zaman..huahuahuahua..
Ni nak cite sikit, derang 2 org ni klu bab2 solek2 menyolek ni, ermm kalah mak dia ni, bab2 touch up ni, mmg tangan tu leh je kasi cantik, lg2 tang bulu mata tu, sekali pakai je dh menjd, klu Lin, mau tersenget2 sampai esok x siap2..
Klu nak tahu, masa Raya Haji hrtu, buat kali per-1 nye Lin kena paksa dek anak2 pakai bulu mata palsu tu, ee rasa mcm nak jatuh je mata tu,hehehe ala jakun kan, kita tak biasa make up la, tp tgk derang ni pakai cntik plk..jelessss i tau!!!



P/S: Lin ni klu bab tukar2 baju mcm fashion show ok le..kekekekekeke

4 comments:

  1. wow cantik jugak anak sis lin nie...

    ReplyDelete
  2. boleh ganti eja neh..
    ratu bulu mata..

    ReplyDelete
  3. he...23x teman xpyh pakai bulu mate palsu pun dah cukup cantik dah he...23x

    he..23x nk cakap lebih2 pun susah... sape lg nk ajar mak die kalau bukan anak die kan.. besa la anak emak... klu anak abahnya... xde la dok bermake up je kan

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..