Selamat Beradu dan mengadu...he3x

Salam semua...

Wakakah..amboii korang, dok lepak2 ye malam ni, mcm ular salin kulit dah gayanya tu..hehehehehe
Mesti baru lepas dinner kan? Lin pun bru balik pasar malam ni, ala dok saja jalan2 belek2 tp amik jgk, abs gak le puluh2 $ tu beli brg, ayooooo....
Ermm ok le, malam ni nak masuk tido awal sikit, tp tak le tido, nak dok main game PSP, hahahahahaa cuma malam ni awal sikit nak off, dak kecik Deq Yana ni dah tggu sebelah je ni mau tukar shift mau online...huhuhuhuhu...sibuk je kan....bwekkk :p
Ok sambung esok pagi ok..ada cite mau cite, ada ketupat mau ngumpat..huahuahuahuahua


P/S: Malam ni mau beradu sambil mengadu2...selamat hari Rabu...hehehehehee ^.*

1 comment:

  1. tido.tido.selamat mengadu dan beradu

    ~hye
    ~blogwalking

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..