Selamat Berhari Minggu

12/06/2009 09:28:00 AM

Salam semua...

Selamat pagi semua...huargghhh ngantuk nye pagi2 ni, cuaca pun sejuk, dingin je ni, klu tarik selimut best gak yek..hehehheeh
Hohoho malam td tido sampai teringat2 sampai telan2 air liur terasa kesedapan 'Prosperity burger' mcD tu, sedappnye sampai tak terhingga jilat semua jari, mmg power sehh sos lada hitam nya tu, makan punya makan sampai tak toleh kiri kanan, sampai terlupa nak ambik gambo, muahahahahahaha takpe tggu 2nd round plk..hahahahahaha
Okay le, hrni hari minggu, korang kemana? dh ada plan?
Hrni Lin plan nak ke Angsana beli barang2 sekolah anak2, cari le apa yg ptut dulu, kang beli lambat2 abs plk sz baju sekolah tu, sbbnya anak Lin,Amat jd pengawas thn depan, so seluar dia dh tukar color lain, tu le nak pi cari ni..
Klu pi Angsana, skli sggh main bowling best gak ek..hehehehehhe Jooommmm!


P/S: Bt Kasawari, byk2 berSABAR ye, mgkin ada hikmah di sebalik accident smlm tu...sian Linda, mesti fobia tu kan..huhuhuhu

You Might Also Like

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com