Sunday, December 06, 2009

Selamat Berhari Minggu

Salam semua...

Selamat pagi semua...huargghhh ngantuk nye pagi2 ni, cuaca pun sejuk, dingin je ni, klu tarik selimut best gak yek..hehehheeh
Hohoho malam td tido sampai teringat2 sampai telan2 air liur terasa kesedapan 'Prosperity burger' mcD tu, sedappnye sampai tak terhingga jilat semua jari, mmg power sehh sos lada hitam nya tu, makan punya makan sampai tak toleh kiri kanan, sampai terlupa nak ambik gambo, muahahahahahaha takpe tggu 2nd round plk..hahahahahaha
Okay le, hrni hari minggu, korang kemana? dh ada plan?
Hrni Lin plan nak ke Angsana beli barang2 sekolah anak2, cari le apa yg ptut dulu, kang beli lambat2 abs plk sz baju sekolah tu, sbbnya anak Lin,Amat jd pengawas thn depan, so seluar dia dh tukar color lain, tu le nak pi cari ni..
Klu pi Angsana, skli sggh main bowling best gak ek..hehehehehhe Jooommmm!


P/S: Bt Kasawari, byk2 berSABAR ye, mgkin ada hikmah di sebalik accident smlm tu...sian Linda, mesti fobia tu kan..huhuhuhu

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com