Terima Kasih Semua

12/28/2009 01:50:00 AM

Salam semua...

Apa yang penting? KERJASAMA!!!..
Alhamdulilah, semuanya selesai dgn selamat, terima kasih buat semua peserta yg menjayakan dan juga buat boss MsjBox,Jun yg turut serta turun padang walaupun tanpa di temani isteri tercinta, dan juga terima kasih tak terhgga buat Fatisha dan rakan2, yang bertungkus lumus menyediakan segala peralatan dan kemudahan kami semua di sana... ^.^
Di sini Lin memohon jutaan maaf kiranya percutian kali ni tidak la semeriah thn2 sebelumnya, byk kenangan manis/pahit kita laui bersama2, lebih2 lagi waktu pemindahan banjir mlm tu, ye la dgn keadaan cuaca tidak menentu dan lokasi yg tidak memuaskan, jadinya agak mengecewakan program kita kali ni, Lin harap semuanya tidak serik dan anggap ini satu permulaan untuk memberi sokongan dan semangat kepada yg lain2 untuk menjayakan program2 yg lain pulak..
Kita hanya merancang, tuhan yg menentukan, tapi ini tidak mematahkan semangat Lin untuk terus menjayakan program yg lain2 pula, apa yang penting, perancangan, sokongan dan semangat rakan2 yg amat di perlukan untuk menjayakan sesuatu program sebegini...thankx all...
So untuk en3 pertama ini, hanya ini dpt di sajikan sebagai permulaan, tggu di en3 yg lain pulak ok, gambar dan update terkini boleh la lihat di sini, sini, sini, ..P/S: Gambar kredit dari picasa Jun..hehehe lain2 gambo ada di FaceBook..

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. salam sis,

    Jeles tgk pic2 percutian msjbox tu..huhuhu..Nak g jugakkkkkk!!!!!

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.