Monday, December 28, 2009

Terima Kasih Semua

Salam semua...

Apa yang penting? KERJASAMA!!!..
Alhamdulilah, semuanya selesai dgn selamat, terima kasih buat semua peserta yg menjayakan dan juga buat boss MsjBox,Jun yg turut serta turun padang walaupun tanpa di temani isteri tercinta, dan juga terima kasih tak terhgga buat Fatisha dan rakan2, yang bertungkus lumus menyediakan segala peralatan dan kemudahan kami semua di sana... ^.^
Di sini Lin memohon jutaan maaf kiranya percutian kali ni tidak la semeriah thn2 sebelumnya, byk kenangan manis/pahit kita laui bersama2, lebih2 lagi waktu pemindahan banjir mlm tu, ye la dgn keadaan cuaca tidak menentu dan lokasi yg tidak memuaskan, jadinya agak mengecewakan program kita kali ni, Lin harap semuanya tidak serik dan anggap ini satu permulaan untuk memberi sokongan dan semangat kepada yg lain2 untuk menjayakan program2 yg lain pulak..
Kita hanya merancang, tuhan yg menentukan, tapi ini tidak mematahkan semangat Lin untuk terus menjayakan program yg lain2 pula, apa yang penting, perancangan, sokongan dan semangat rakan2 yg amat di perlukan untuk menjayakan sesuatu program sebegini...thankx all...
So untuk en3 pertama ini, hanya ini dpt di sajikan sebagai permulaan, tggu di en3 yg lain pulak ok, gambar dan update terkini boleh la lihat di sini, sini, sini, ..P/S: Gambar kredit dari picasa Jun..hehehe lain2 gambo ada di FaceBook..

1 comment:

  1. salam sis,

    Jeles tgk pic2 percutian msjbox tu..huhuhu..Nak g jugakkkkkk!!!!!

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com