Saturday, December 19, 2009

Yang jauh yang dekat


Salam semua...

Pheww 2hrni lotih dan senak,hehehe sbbnya makan makan dan makan...kekekeke
Ok le, yg sedia maklum, Shai & Retna ada bermalam di rumah Lin, mlm kelmarin sampai, dpt juga peneman di kala hubby tiada, tp smlm hubby dh balik dh, terlepas segala rindu, hehehe..ok di pendekkan cerita, nk cite le ni sikit, ni pun sebelum bersiap2 nak ke rumah pengantin Syainaa tu, ni je yg sempat Lin sajikan gambo ni utk semua ok.
Smlm adalah hari pertemuan antara Lin, Kasawari, Shai, & Retna dgn Ila & Family..jauh dtg nun dr nun jauh di sana,K.L kekekekekekeke..sebenarnya Ila ada event tersendiri ke Jb ni, dh dkt seminggu berSmS dgn dia nak cr penginapan dan guide ke JB ni, so alhamdulilah, jumpa juga kita akhirnya...
Pg smlm sempat juga kitaorg bersarapan bersama2 di restoran man janggut ramai2...riuh dan meriah di buatnya...seronokkkkkk kan..terima kasih juga buat Dir yg sudi melayan karenah kami semua, juga buat Kasawari yg sudi sponsor sarapan pagi tu..alhamdulilah semuga murah rezki kalian semua...
So tggu la cite yg selanjutnya nnti ok...mau pi uma owang kawin..da daaaaaa...



P/S: Makan dan makan, aduhhhh gumuk's le nampak gayanya...huwaaaaaaa :(

1 comment:

  1. ila time kat jb mmg asyik mkn2 jer...
    balik klang..naik 2 kg..haruuuu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..