Monday, December 21, 2009

Yang tawar yang manis

Salam semua...

Hehehe saja nak bg ngencess kt kowang semua...muahahaha
Ok le malas mau panjang2 cite le, tp sebelum cite kowang jgn gelak2 pulak, ye le sapa2 yg dh tau cite tu, dok tepi diam2 aje ok..hahahaha..
Gambar kuih lapis yg atas tu, mmg hasil tangan dr Lin, pheww cantik, molek, ngam2 je acuan love CMG tu, tp dek kerana bru 1st time mencuba, so kuih itu adalah 'tawar' sikit dr biasa, boleh makan, tp mgkin rasanya agak pelik le kat lidah, mcm teh x de gula, eee camne le leh jd gitu, rasa mcm cukup2 gula, buat x sukat2 ikut agak2 je,haa ni le jd nya..hu hu hu..
Tp hrni mak sedapkan hati, kebetulan nk ke rumah mak hantar brg, so mak kata mak buatkan lepat pisang dan kuih lapis, sedap sangat2, lg2 lepat pisang air tangan mak ni, kuih lapis mak x yah ckp le, org dh biasa buat kan, buat apa je semua menjadi.
*sapa yg nak td tu, dh dpt kan kt tag..muahahahahahaha



P/S: Biaq ckp terang2 x hipokrit, x sedap kata sedap kan? Lin mmg x pandai bt kuih muih ni, hanya mencuba janji mau mencuba kan?...

3 comments:

  1. cube buat kek pandan plak.. bile la dir dapat kek pandan.. :(

    ReplyDelete
  2. jap ar..mau ke pandan beli kek panda..ha ha ha.....

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaaa x kasi kt kai pon..
    majok ahh mcm nie!

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com