2 hari 2 malam melayan 'dia'

1/02/2010 12:03:00 PM

Salam semua...

Salam 2hb Jan 2010 bt semua, ermmm rasanya sekejap je masa berlalu yek, esok lusa dh mula la rutin biasa Lin hantar dan amik anak2 sekolah, yg anak2 nya plk, bt dek jek mcm x reti2 nk prepare utk memulakan persekolahan, mak nya plk yg overacting take part dr segi semua perkara, adeiii tu le dia bak kata anak2 Lin 'relax la mak' ayoooo...
So cmne sambutan tahun baru kowang? ada tu masih lg dlm mood cuti ek, seronoknyaa...Lin? ermm hubby mmg x balik lagi awal tahun baru hrtu, bru je mlm td sampai, rindu yang amat sehhh..he he he tp 2hr 2 mlm sebelum dan selepas tahun baru, Lin & anak2 dok layan 'dia'..ishhh mende alah game tu le, Saidina, lama dh x main, so mcm2 ragam dan gelak2 sampaikan ada bertikam lidah dgn anak2 waktu main tu, lebih2 lagi klu sapa2 yg dh kayo beli rumah dan hotel tu, bkn main eksenn nyampessss...tp betul le, klu dh duduk main game tu, mau2 dekat 4,5jam bru nak abs tau, ye la sampai bangkrup! muflis..huwaaa pastu geram pun ada...nk gak main tipu2 tp tau2 je la anak2 ni, diaorg lebih cekap dr kita ni..hu hu hu
Ok le..ni autoupdate punya en3..sbbnya Lin bz sikit 2hrni..uruskan anak2 sekolah dulu, double cek apa yg kurang so tggu la ye, ada free Lin blogwalking nnti ok.. :)



P/S: Psstt Kasawari & geng..mai le sini kita main Saidina..he he he

You Might Also Like

1 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com