Friday, January 29, 2010

7 Colurful 'Mood' ..

Salam semua...

Salam pg yg ceria, yg indah, yg cerah, terang lg bercahaya..miahahaha apadaa pg2 mmg le terang ek..he he he
Ok le, smlm adalah hr yg indah, mood manyak syokk maa, sebabnya smlm dpt baju dr An-Wardrobe, 7 helai semuanya, mcm2 color ada, bkn free ye, beli okay! sudah bermggu2 booking, 1-per-1 Lin booking, naik marah dn jemu owang asyik nama Lin je yg dulu, 'ada aku kesah', janji bayar okay! ha ha ha akhirnya sampai jgk hajat di poskan semuanya, tp x semua gak, bru dpt yg ni, dh booking yg lain plk..ha ha ha ha
Lin mmg suke pakai baju Ann, x caya tanya kawan2, nmpk je Lin, mesti derang dh tahu baju dr Ann, kan kan kan? hubby pun dh malas nk tanya dn bising2, hobi membeli le katakan, material dia, paten nya, kesesuaiannya dgn bdn Lin mmg cukup perfect okay!! tp x tau le kowang plk, bkn nk bodek tp ikhlas nk puji kedai Ann tu..rasanya dh x terkira brp byk dh Lin amik baju dr Ann, sampai kan dh x muat dn x tau nk letak mana dh baju2 semua, lemari dh full lor..miahahaha
So apa lagi kowang tggu..pi le terjah! Ann-Wardrobe..he he he



P/S: Lepas ni lg byk baju pepel, lagi byk Lin order..kakakakakah.

6 comments:

  1. yuhuuu~~ trima kaseh lin krn mempromosikan website an-wardrobe. hihihi yeayy!!..

    :) itu la kali ni skali amik manyokkk woo. kekee..

    lin! jd ke g knduri esk??

    ReplyDelete
  2. Sama2 ann...
    mmg kena byk promosi ni bru byk ann masuk baju..ke ke ke

    Lin jd gi esok..mgkin esok pg bertolak..klu ada baju bru,kasi smpn sikit2 utk lin yek..he he he

    tima kaseh tau ann... :)

    ReplyDelete
  3. wahh hahah semua yg ada purple ade nama akak :p hehee tapi tajpe. janji byr sudah,org nak kata ape :p first come first serve

    ReplyDelete
  4. wah borong sakan nampak kak lin kita sorang nih...

    ala kak apa kisah ngan orang, dah kita serasi, ni la dikatakan siapa cepat dia dapat...

    ReplyDelete
  5. baju apa tuh? jubah ker?


    atau baju bergaya??

    ReplyDelete
  6. baju apa tuh? jubah ker?


    atau baju bergaya??

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..