Anakku Pepel? I likeeee

Salam semua...

Kuang3x...yeszaaa dr hrni mulai hrni, hr2 le Lin akan memandang itu pepel, tp itu budak mcm x suke, hehehehehe
Takpe la Amat, cantik apa, kan? bkn senang mau pakai pepel hari2,miahahahaha...Mak klu bole,hari2 mau pakai pepel, takut kang owang kata, baju x basuh plk,he he he..
Ok la, sebenarnya anak Lin telah di lantik menjadi Pengawas Kebersihan/Pustakawan Sek Agama nya tu, bg Pengawas Sek, uniform mereka Merah tp Pengawas yg ni kena pakai baju Pepel, so mmg le Lin excited lebih dr dia, ye la favorite color in my life, u know..ha ha ha ha
Baru hrni 1st day si Amat pakai baju pepel tu, lain bebenar le, mcm nk raya pun ada, siap dia tanya.."Ok ke Mak? mcm pompuan je"..kakakakah....Lin kata.."Ok le tu, cntikk,Amat nampak encem pakai pepel"..hehehe *bodek lebih ni... :p

Antara Jawatan yg di sandang oleh Amat di Sek thn ni..:
*sekadar ingin berkongsi..

1. Pengawas Sek Kebangsaan..
2. Pengawas Sek Agama.
3. Badan uniform Pengakap-Jd AJK.
4. Persatuan Sepak takraw-Jd AJK.
5. Kelab Koir-Ahli biasa.
6. Taekwondo-Talipinggang Biru.

*Sekurang2nya aktif jgk anak mak ni kt Sek yek...banggaaaaa dgn anak sendiri.


P/S: Tahniah Amat, dpt jgk dia kumpul sijil lagi, berlawan2 dgn kakak2 nya mengumpul sijil..huhuhu

4 comments:

  1. seronok kan kak tengok anak2 membesar..semuga Amat berjaya dalam hidupnya..
    akak dah lame tak jalan2 ke blog saye..ke dah padam add blog saye..huhu..
    papepun saye nk gtau,saye dah delete FB saye..

    ReplyDelete
  2. amboiiiii sakan la ko gosok/basuh baju kaler pepel tu yek ;p

    hahahah sian amat tp xpe la amat oiii demi MAK tercinta, kaler pepel pun kaler pepel la kan..

    hahahahah...


    ps: comei pe amat tu kan :p

    ReplyDelete
  3. owh ... amat sila jadi budak baix yer .. kekekkeke. bijak2. wa jawatan budak dtg lambat g skolah ader arr ... hohohoho


    >>_____<<

    ReplyDelete
  4. perh..pepel, memang ibunya kembang lubang hidung ni sbb anak pakai ari2. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..