Belum Cuba Belum tau..

1/13/2010 12:04:00 PM

Salam semua...

Yo yo wassup all..ha ha ha, eleh ada je le yg jeles dgn en3 pepel tu, tak boleh plk nk lekat lama sikit, ingatkan nk biar sebulan je en3 tu..ha ha ha sian plk Amat dok bising2 owang kata dia encem, kang byk plk yg masuk meminang..muahahahaha....
Ok le nk kongsi sikit ni, terbaru Lin dpt tahu chef Norzailina Nordin atau lebih manja di panggil Kak NorZ tu, telah keluarkan buku masakan terbarunya, wah sungguh2 le berminat nk tambah koleksinya lagi, so smlm Lin ke kedai buku mencari la buku nya, tp kt kedai tu x byk plk stoknya, yg dpt cuma Masakan berkuah dan hidangan Tauhu, Lin nk cari hidangan telur dan juga masakan arab, ye la nk melihat, nnti ada masa terluang boleh la mencuba kan...
Masuk yg ni dh ada 5 koleksi Lin, yg sebelum ni hidangan biskut, hidangan desert dan juga masakan cina, semua jenis masakannya sesuai utk Lin yg mmg punya masa yg pendek nk ke dapur sbb simple touch cooking...sukeeee..Tq Kak NorZ skli lagi..
Dan yg terbaru, Lin cuba bt koleksi buku masakan chef Hanieliza, selalu tgk kt blog CMG je, dgn kt My.Resipi dan juga di blognya nya tp kali ni Lin cuba beli buku masakan laut nya tu, Lin mmg suka mkn kupang, kerang dn lala, so mmg sesuai sngt buku tu dgn Lin..he he he simple jgk dn mudah nk cr bahan2nya..Tq Kak Lieza...



P/S: Lain buku lain caranya masakannya, belum cuba belum tau apa rasanya..he he he

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. penah tgk buku ni...
    tapi tak beli punnnn
    ehehe

    ReplyDelete
  2. rajin nye sis beli buku resepi..

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.