Wednesday, January 06, 2010

No Idea !!!

Salam semua...

Salam ceria, salam mesra di pagi 6hb Jan 2010, mula dr awal tahun hgga le hrni Lin dok sepi yek, wah rasa mcm dh setahun gitu,he he he..
Tp..masih ada kah sayang di hati kamu? ke ke ke jiwang pulak dah..sepi tak bermakna diam senyap membisu, tp klu kt tenet ni mmg le bisu lor, cuma no idea le mau update, sbbnya tak kemana, tak bt apa, cuma keluar masuk keluar masuk dok dlm kete hantar dn amik anak je, so takde le cite2 ke gambar2 ke terbaru nak bg update..hu hu hu.
Kang Lin tepek muka Lin je kang, ado yg meluat termuntah2 hijo kang, muahahahaha...apa? en3 makan? masakan? oh! tidak..seperti yg telah di maklumkan, bahawasanya Lin skrg 'on diet' le..sudah semestinya x de makan2 ye, cuma makan bila perlu tp masak tetap le masak cuma menu biasa2 aje..he he he.
Nanti le bila ada cite ke, berita ke, gossip ke.he he he baru Lin cite yek..elehh kowang2 pun Lin tgk en3 dh bersawang kt blog tu, so tak reti2 ke nk update? ha ha ha ha



P/S: Salam takziah dr Lin sekeluarga bt Fysal sekeluarga atas kehilangan baby ke-2nya..
Al-Fatihah..

2 comments:

  1. isk kak lin .. dh jalan ke misi kurus tu ? :P kika baru nak start

    ReplyDelete
  2. kate nak masukkan gmbar evergreen dolu2 tu.. hehehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com