Friday, January 22, 2010

Rindu sama kamu !

Salam semua...

Ngeh3x..apa khabar semua kawan2? dok watpe tu? dh makan? masak apa? hehehehe..
Ermm sori la dh berapa harini dok sepi dok senyap jek, ntah la ek, mcm x de mood tp ada mood, mcm kemurungan, tp x murung, masuk blog pun dok skodeng2 je, bkn x ingat nk update bkn malas tp x de idea mau kongsi cerita, jd buntu kepala otak ni..huhuhu
Lgpun mcm biasa le, isnin-jumaat dr pg-mlm mmg le bz klu nk blog walking tu, klu ada pun bkk sat2 je le baca msj dn blog walking blog kwn2 yg update, nk tggl pesan/komen pun jd tertggl semua dh, sian Lin kan..huhuhu
Keluar masuk hntr anak2 sek je, ada ms terluang tu, dok le kt FB tu update game, tp tgk pd line le, klu line laju boleh le dok main sakan, tp time line slow mcm siput, haa mkn siput sedut pun boleh abs semangkuk tggu loading page..kekekeke
So jgn le kwn2 ingat Lin lupa dh kt blog ni, x de idea jek mau update, lgpun yg sebetulnya..KAMERA x de ni..hubby bwk gi Labuan..huwaaaaaaaa



P/S: "Bila mau blk Yang...sudah rindu, rindu, rindu sama kamu!! huhuhu"

2 comments:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com