Rutin 2010 Bermula

1/04/2010 07:58:00 AM

Salam semua...

Ssalam pagi bt semua..maaf jika senyap seketika 2-3hr ni atau utk selamanya..hu hu hu
Bz, byk keje yg nk di lakukan, ni pun sempat2 x sempat nasib jgk dh bt autoupdate 3hr yg lepas..
Hrni bermula la edisi persekolahan bg thn 2010, bg anak2 yg darjah 1 tu, excited la sikit kan, tp yg dh mmg melangkah ke darjah/tingkatan atas lg tu, malas tu ada gak le nak mulakan sekolah kan, bangun pg kejut pun liat..hu hu hu
So thn ni rutin xtvt Lin akan bz seperti thn2 lepas..bz apa? huh! mai check it out!

Rutin Isnin-Jumaat.
Pagi jam 5.30am : Bangun - Bt le keje apa yg patut.
Jam 6am - Kejut Naz & Amat bangun mandi ke sekolah.
Jam 6.50am - Keluar hantar ke sekolah Amat, kemudian hantar Naz plk.
Jam 7.30am - Berada di rumah bt le keje apa yg ptut sambil2 tenet klu sempat.

Tghari/Ptg Jam 12.30pm - Keluar hantar Yana ke sekolah.
Jam 12.50pm - Amik Amat balik dr sekolah.
Jam 1.15pm - Keluar amik Naz balik sekolah.
Jam 2.30pm - Hantar Amat pi ngaji.
Jam 3.00pm - Hantar Amat pi sekolah agama.
Jam 3.30pm - Berada di rumah/bt le keje apa yg ptut.
Jam 6pm - Keluar hantar Naz tuisyen dan terus ke sekolah agama amik Amat.
Jam 6.30pm - Keluar amik Amat balik sekolah agama.
Jam 6.45pm - Dr sekolah agama Amat, terus amik Yana balik sekolah.

Malam Jam 7.30pm - Keluar amik Naz balik tuisyen.
Jam 8pm - Keluar hantar Yana & Amat pi tuisyen.
Jam 9.30pm - Keluar amik Yana & Amat balik tuisyen.
*Selepas tu bru le Lin free dan klu dh penat sangat terus tido je..

Rutin Sabtu.
Selang tiap2 minggu pagi Jam 7.30am hantar anak2 ke Ko-Kurikulum sekolah.
Tghri Jam 1pm - tiap2 mggu hantar Amat ke sekolah taekwondo.

Ahad *free luangkan masa utk family..


P/S: Begitu la rutin tanggungjawab Lin setiap hari & mggu,..so kowang faham la yek, bt ms ni jd silent reader je la...hu hu hu.

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.